2011 – VIII. Mátra 115 – csak előnevezéssel!

2011, június 4-5. Kisnána – Gyöngyöstarján, 8. Mátra 115 Közösségi Teljesítménytúra!

Ahogy eddig megszoktátok, ha már jártatok itt: gyönyörű útvonal, gondosan felújított turistajelzések, 19 túrázó- és futóbarát frissítőpont, 5 helyen melegétel, online közvetítés, különleges egyedi díjazás. Az idei év új szolgáltatása, hogy a Hidegkúti-turistaházban – a ház üzemeltetőjének jóvoltából – masszázst lehet igénybe venni (becsületkassza alapon).

124 km és 6374m +szint, Magyarország legnehezebb útvonalán minden a teljesítménytúrázók-terepfutók kemény magja számára optimalizálva!

Június 3-án este pedig – már hagyományosan – Teljesítménytúrázó és Terepfutó Batyus Bál. Zenével, filmvetítéssel, közös sütögetéssel.

2011-ben a CASON és a Vodafone segítségével 25 indulót valós időben követhetünk majd, így a már szokásos online közvetítés még izgalmasabb lesz otthonról is.

Egy fontos változás van, 2011-től csak előnevezéssel lehet indulni!

A nevezési díj továbbra is egy tálca házi készítési sütemény (vagy egyéb a túrán ellátásként felhasználható dolog), amit a rajtban veszünk át és az ellenőrzőpontokon kiosztunk.

Az előnevezés során meg kell adni, hogy milyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni:

  • rajtcsomag (laminált itiner és klasszikus teljesítménytúrázó rajtfüzet) – csak ha kell, akkor nyomtatunk Neked (a tavalyi is jó lehet, vagy magadnak is elkészítheted az egyénit) Igazoló lapot minden előnevezett indulónak nyomtatunk.
  • étkezési jegy (meleg és hideg étel, gyümölcs, izó, rostos lé, tea, stb.)
  • teljesítői póló (méret megadásával)
  • különbusz Budapestről (4.55, Hotel Aréna, Stadionok mellett, az első metrót megvárja), vagy Gyöngyösről (5.50, Gyöngyös, 3-as út, Mátrai-út kereszteződés a beninzkútnál, a Lidlel szemben) – a buszra utólag is lehet jelentkezni, még van szabad hely

Előnevezés és további információ itt.

Jun 4-5, 2011, Kisnána – Gyöngyöstarján, Mátra 115!

As usual, a beautiful trail, properly painted signs. 19 refreshment points, 5 of which provide hot food. Online tracking of participants and individual prices.

124 kilometers distance and 6374 meters elevation on the hardest hiking trail of Hungary, everything set up and ready for the hard core ultra trailists.

In the evening of June 3, 2011, the traditional hikers’ runners’ bal will take place with music, movies and barbacue.

An important change is that only online applications are taken this year!

In the application form, you will be asked if you require:

  • starter package with a map and info booklet (We will print it only if you wish to have it.)
  • food tickets (cold and hot food, fruits, juice, tea, etc.)
  • T-shirt
  • place in the extra bus (either from Budapest or from Gyöngyös)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük