Mátra115 Alapítvány adatvédelmi tájékoztatója

Mátra115 Alapítvány adatvédelmi tájékoztatója

Az adatkezelő adatai:

Név: Mátra115 Alapítvány

Székhely: 2097 Pilisborosjenő te,ető út 12

Adószám: 18646023-1-13

E-mail-cím: medvegyu@matra115.hu

Adatkezelés menete
Az Alapítvány az érintettek személyes adatait csak kifejezett és egyértelmű önkéntes hozzájárulásuk alapján használhatják fel a teljesítménytúrák, rendezvények szervezése és nyilvántartása során. A Mátra115 Alapítvány tevékenységi körébe tartozik a sporttevékenység, valamint a turisztikai rendezvények és túrák szervezése. A tevékenységének jellege, valamint az adatvagyon-védelem jogos érdeke alapvetően behatárolja a szükséges adatok körét.

A Mátra 115 Alapítvány tevékenységéhez szükséges adatok kezelése
Az Alapítvány az általa üzemeltetett honlapon értesíti az érdeklődőket a várható túrákról, rendezvényekről, és lehetőséget biztosít ezen eseményekre való jelentkezéshez online regisztráció keretében, illetve a honlapján közzéteszi a résztvevők teljesítési adatait.

A regisztráció során a résztvevő egyértelmű elektronikusan tett hozzájáruló nyilatkozatot ad az Alapítvány számára. Így engedélyezi és elfogadja, hogy az Alapítvány felhasználja adatait a túrára vagy rendezvényre való regisztrációhoz.

A regisztráció során az Egyesület a következő személyes adatokat kéri el a regisztrálótól: név (vezetéknév, keresztnév), születési dátum, nem, településnév, e-mail cím, telefonszám.

Nyilvános rajtlista és eredménylista készül a nevezőkről.

A rajtlista tartalmazza a versenyző nevét, születési évét, lakóhelyét (csak település), állampolgárságát, nemét.

Az online előnevezési rendszerben nevezőkről nyilvántartott további adatok: banki átutaláskor a tranzakcióazonosító, amely a pénzügyi ellenőrzésekhez és a problémamegoldáshoz szükséges.

Az eredménylistában szerepel: a túrázó neve, születési éve, neme, településnév, valamint a teljesítési adatai (túra éve, túra hossza, rajtszám, részidők és célidő).

A nevezők a versenyekre való benevezéssel hozzájárulásukat adják felsorolt adataiknak a nyilvános rajt- és eredménylistákban való közléséhez.

Az esemény sajtónyilvános. A rögzített kép, videó és hangfelvételeket -mint nyilvános rendezvényen való megjelenést – a szervezők nyilvánosságra hozhatják és felhasználhatják saját nyilvános felületeiken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük